Unik vloerlamp sfeerfoto 1

Veelgestelde vragen 

Heb je een vraag over een product of over een procedure als retourneren of ruilen?
Lees dan even verder. Wellicht vind je hieronder het antwoord op je vraag.

Staat de juiste informatie er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!
Dit kan via de contactpagina, maar ook via de live-chat functie, rechts onderin je scherm.
Je hebt dan rechtstreeks contact met Gerben.

We staan je graag te woord!

Door een houten stijltje voorzichtig naar links en rechts te bewegen en uit het armatuur te trekken, ontstaat er voldoende ruimte om de lichtbron te vervangen. Na het vervangen van de lichtbron kan het stijltje voorzichtig teruggeplaatst worden.

Als je een lamp hebt besteld, gaan wij de lamp voor je produceren en gereedmaken voor verzending of bezorging. Dit neemt gemiddeld zo’n 2-5 werkdagen in beslag (heb je je lamp op zeer korte termijn nodig, informeer dan vooraf even wat de snelste levertijd is). 

Gemiddeld genomen ontvang je een lamp tot 60cm per post en worden grotere exemplaren bij je thuisbezorgd. En dat bezorgen doen we hoogstpersoonlijk :)! Omdat we milieubewust werken, combineren we te bezorgen producten zoveel mogelijk. Heb je dus een groot exemplaar besteld, houd dan rekening met 1-2 weken levertijd. Kun je niet langer wachten en ben je in de buurt van Zwolle? Afhalen kan natuurlijk ook, neem hiervoor contact met ons op.

Zodra we je bestelling binnenkrijgen en verwerken, nemen we contact met je op om een afspraak te maken voor levering en montage. 

Let op: wij gaan ervan uit dat er genoeg ruimte is om een mobiele steiger te kunnen plaatsen van 100x220cm. Is dit niet het geval, dan dient er speciaal materieel gebruikt te worden om je lamp te kunnen ophangen. Er geldt een aangepast tarief. Neem in dit geval vooraf contact met ons op.

Alle stijltjes zijn vervangbaar. Om zo duurzaam en milieubewust mogelijk te produceren, worden de stijltjes niet verlijmd, maar worden de lampen zó ontworpen dat alle onderdelen met een klempassing vast zitten. 

Ja, onze lampen zijn geschikt voor Philips HUE lichtbronnen. Voor al onze lampen geldt dat wij gebruik maken van een E27 fitting.  

Winkelwagen
Scroll naar boven