Retourneren & Ruilen

Ben je toch niet helemaal tevreden met het product dat je hebt ontvangen, of wil je het product omruilen of retourneren? Neem dan zo snel mogelijk, maar altijd binnen 14 dagen na ontvangst van het product, contact met ons op om samen te kijken naar de best passende oplossing.

In geval van retournering:

  • Producten die per post zijn geleverd, kunnen via een PostNL-punt geretourneerd worden. Hierbij is het van belang dat het product in oorspronkelijke staat en in de originele verpakking, wordt geretourneerd. (We gebruiken dozen en verpakkingsmaterialen op maat, waardoor het product stevig en veilig verpakt is). Kosten verbonden aan retourzending zijn voor eigen rekening (€ 6,75 – € 13,00).
  • Tip: Via PostNL is je retourzending standaard voorzien van track & trace. Daarnaast kan het verstandig zijn je pakket te verzekeren. Innofique Design is niet verantwoordelijk voor verlies of beschadiging van het geretourneerde product.
  • Producten die wij persoonlijk bij je hebben afgeleverd, zijn meestal te groot om via PostNL te verzenden (maximaal 176x78x58cm). In dit geval mag je het product, nadat hierover contact is geweest, terugbrengen naar ons bedrijfspand in Zwolle, Ossenkamp 2U, 8024 AE. Heb je geen mogelijkheden dit zelf te doen, neem dan contact met ons op om te overleggen of we binnenkort in de buurt zijn. Is dit het geval, dan halen we het product bij je thuis op tegen een vergoeding van € 25.
  • Terugbetaling vindt plaats binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending. We doen ons best om het bedrag zo snel mogelijk terug te storten.

In geval van omruiling:

  • Als je het product dat je reeds in huis hebt, wilt omruilen voor een ander product, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en eventuele bijkomende kosten.

Let op:

  • Producten die op maat gemaakt zijn, kunnen niet worden geretourneerd.
  • Wanneer de retourzending foutief is verpakt en hierdoor schade is ontstaan aan het product, dan wordt dit verrekend met het terug te betalen bedrag.
  • We behouden ons het recht om retouren te weigeren als de producten zijn gebruikt, beschadigd of niet voldoen aan onze normen voor retourzendingen.
Winkelwagen
Scroll naar boven